Omschrijving

De gezelligheid van het wonen op de Torenhof plus, de privacy van een beschutte ligging: deze combinatie biedt deze bijzondere twee-onder-een-kapwoning met verlengde garage en zonnige tuin. De fraaie, besloten L-vormige achtertuin op het zuiden loopt om de gehele achterzijde van het huis en heeft twee terrassen, waarop u de hele dag volop van de zon kunt genieten.
Deze woning biedt mogelijkheden tot werken aan huis en heeft een slaap- en badkamer op de begane grond. Met zowel basis- als middelbare scholen, het NS-station, centrum en de wandelbossen in directe nabijheid, woont u hier centraal en toch rustig in het verkeersluwe hofje.

Indeling: Bij binnenkomst in de ruime hal vindt u meteen rechts de huidige werkkamer met aangrenzend het toilet en de garderobe. Links, aan de voorzijde, is de eetkeuken met uitzicht op de voortuin, oprit en groenstrook. Aan de achterzijde bevindt zich een riante woonkamer met open haard, lichte plavuizenvloer en toegang naar beide terrassen. De grote raampartijen betrekken hier de tuin optimaal bij de woonkamer en zorgen voor een ruimtelijke sfeer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de hoofdslaapkamer met een eigen badkamer (v.v. een ligbad, toilet, douche en wastafel) en een bergruimte.

Op de eerste verdieping vindt u direct links van de overloop, de aantrekkelijke tweede badkamer (v.v. een douche, toilet, wastafel en aansluitingen voor de wasmachine en droger) plus aparte bergruimte. Twee riante slaapkamers met inpandig balkon bieden uitzicht op de tuin. Rechts van de overloop bevindt zich de grote bergruimte die eventueel tot extra slaapkamer omgebouwd kan worden.

Kortom: een ruime, lichte woning met verschillende gebruiksmogelijkheden in een fijne woonomgeving!

Kenmerken
– bouwjaar 1975
– v.v. ankerloze spouwmuren en spouwisolatie
– geheel v.v. dubbele beglazing
– v.v. dakisolatie
– een gas C.V.-installatie met een Nefit combi-ketel (2009) – woonoppervlakte: 158 m2
– inhoud: 714 m3
– perceelgrootte: 515 m2
– de garage heeft een zolder en is verwarmd
– dakbedekking van 2012

Vraagprijs: € 650.000,– k.k.